Oplever du smerter i hofte og bækken?

Smerter i hoften og bækkenet kan være en hindring i din hverdag og aktiviteter. Smerterne kan variere fra mildt ubehag til skarpe, konstante stik. Årsagerne til smerter i hofte og bækken kan være mange. Overbelastning, muskelspændinger og bækkenløsning er blot nogle af mulighederne.

Vi har samlet nogle af de mest almindelige årsager til smerter i hofte og bækken, og giver dig de øvelser og den vejledning du skal bruge, så du kan komme hurtigt i gang med dit arbejde hen imod en smertefri og aktiv tilværelse.

Slidgigt i hoften kan gøre rigtig ondt

Hofteartrose

Vågner du om morgenen med en følelse af stivhed og nedsat bevægelighed i hoften? Og reduceres smerterne når du er kommet i gang med dagen, men kommer retur sidst på dagen? Så kan du have artrose (slidgigt) i hoften.

Læs med her og bliv klogere på symptomer, behandling og træning.

En overbelastning i hoften kan trænes

Hoftesmerter

Har du smerter på ydersiden af hoften og ned langs låret? Og har du svært ved at stå, gå og rejse dig fra en stol uden smerter? Så har du måske overbelastet din hofte.

Læs med her og bliv klogere på behandling og træning.

Bækkensmerter påvirker i høj grad hverdagen

Bækkensmerter

Har du ømhed eller smerter i dit bækken, når du går eller står længe, og kan det til tider også gøre ondt på forsiden, ind mod kønsbenet?

Så finder du her information og gode råd.