FIDIMI

en del af PrimaCare

FIDIMI som produkt hos PrimaCare er et digitalbaseret sundhedskoncept, som hjælper virksomheder med at håndtere sundhedsmæssige udfordringer.

Ved hjælp af en videnskabelig algoritme, favner vi både den fysiske og mentale sundhed.

Det er individets individuelle behov, som er i fokus, og med afsæt i en digital screening, som kortlægger den enkeltes sundhedstilstand, vil der blive taget hånd om alle medarbejderne med en individuel handlingsplan og dertil tilhørende inspiration og gode råd til en sundere livsstil.

Data er omdrejningspunktet, og med udgangspunkt i akkumuleret, anonymiseret data, får virksomheden en detaljeret sundhedsrapport, der giver indblik i sundhedsmæssige udfordringer, og danner grundlag for fremtidige sundhedsfremmende og forebyggende indsatser.

 

Login på FIDIMI app

Vores platform

Hjælp til mentale udfordringer

Vores søvn- og trivselsekspert Chris Norre guider dig via videoer, øvelser og lydfiler til en bedre søvn og trivsel. Det kan fx være ”Lær at læse dine egne stresssymptomer”, ”Find dit nærværspunkt” og ”Når du ikke kan falde til ro”.

Kostinspiration

Du kan finde inspirerende opskrifter, som er skræddersyet til en travl hverdag. De booster dit energiniveau og øger dine chancer for at forblive sund og rask. Din krop vil arbejde for dig og ikke imod dig.

Få hjælp til øvelser

Vi vil helt sikkert ’skubbe’ lidt til dig herunder præsentere dig for øvelser, som du ikke tidligere har praktiseret. Videoer hjælper dig på vej i forhold til teknik og udførelse. Du kan se dem igen og igen, indtil de ligger på rygraden.

Sundhedstest

En digital sundhedstest kortlægger din tilstand og resulterer i en LifeScore – ét tal, der indikerer din overordnede sundhed. Derudover tre dynamiske scores – En Fit-, Diet- og MindScore -, som forklarende variable til LifeScoren, der kvalificerer dit sundhedspotentiale og giver et handlingsorienteret grundlag for at prioritere din indsats om et sundere liv.

Alle platforme

FIDIMI er ikke en app, men fungerer på tværs af kanaler. Du kan fx altid tilgå platformen fra din mobil, herunder tage os med på løbeturen og dermed nemt fortælle os, hvordan træningen gik.

Med FIDIMI får virksomheden

En detaljeret sundhedsrapport

Sundhedsrapporten giver et indblik i sundhedsmæssige udfordringer, og danner grundlag for en fremtidig handlingsplan.

Handlingsplan og rådgivning

Virksomheden får modtager forslag til handlingsplan inklusiv rådgivning og forslag til sundhedsfremmende tiltag.

Indsigt og effektmåling

FIDIMI giver et overblik over medarbejdernes sundhedstilstand, herunder live data samt udvikling af medarbejdere i risikozonen.