Sådan påvirker skader i underarm, albue og hånd dig

Smerter og gener i albue, underarm og hånd kan medføre en stor irritation i hverdagen. Vi bruger arme og hænder konstant og det begrænser derfor vores evne til at udføre daglige aktiviteter og deltage i fritidsinteresser, når vi oplever smerter her.

 

For mange mennesker kan gentagne bevægelser og overbelastning være skyld i tilstande som tennisalbue og golfalbue. Disse tilstande kan forårsage smerte og nedsat bevægelighed, hvilket kan være særligt frustrerende, hvis ens arbejde eller hobby kræver gentagne hånd- og armbevægelser.

 

Vi har samlet nogle af de mest almindelige årsager til smerter i hånd og albue, og giver dig de øvelser og den vejledning du skal bruge, så du kan komme hurtigt i gang med din genoptræning og arbejde hen imod en smertefri og aktiv tilværelse.

En tennisalbue kan også opstå, selvom du ikke spiler tennis

Tennisalbue

Er du øm på ydersiden af albuen og oplever smerter, når du skal løfte en ting med strakt arm eller vride en klud? Så kan du have en tennisalbue.

En golfalbue kan også komme af computerarbejde

Golfalbue

Har du ømhed og smerter på indersiden af albuen og forværres smerterne, når du skal løfte en bærepose eller låse din dør? Så kan du have en golfalbue.