Job og karriere

Vi arbejder med menneskers sundhed og derfor er det vigtigt for os at sikre et stærkt behandlernetværk, som kan give vores kunder en god behandling. Vi respekterer vores kunder, og arbejder for at passe ordentligt på dem.

Vi er tilgængelige og hjælper vores kunder godt videre til behandling. Vi er ansvarlige, da det kræver et stort ansvar at varetage menneskers sundhedsbehov. Derfor går vi op i at vores kunder møder ansvarlige kollegaer.

Fagligt stærkt team og sundt kollegaskab

Vi er en virksomhed i rivende udvikling og derfor er vi også jævnligt på udkig efter fagligt stærke kolleager, der har lyst til at sikre sundhedsfagligt hjælp til vores kunder. 

Se vores ledige stillinger her

  • Vi udvider med endnu et mentalt sundhedsteam – er du vores nye sundhedsfaglige rådgiver?
    Når vi ser på udviklingen i vores forretning og samfundet som helhed, vil det mentale område være et område hvor vores kunder vil efterspørge mere rådgivning til, hvordan de selv kan styrke deres mentale...
  • Serviceminded og kommunikativt stærk sygeplejerske til sundhedsteam med kontor i Skejby
    Er du klar til at udfordre dig selv og bruge din sundhedsfaglige kompetencer i en forretning, hvor vi giver kunderne den absolut bedste rådgivning og kundeoplevelse? Og har du lyst til at være en del af...
  • Uopfordret ansøgning - Sundhedsfagligt personale
  • Uopfordret ansøgning