Job og karriere

Vi arbejder med menneskers sundhed og derfor er det vigtigt for os at sikre et stærkt behandlernetværk, som kan give vores kunder en god behandling. Vi respekterer vores kunder, og arbejder for at passe ordentligt på dem.

Vi er tilgængelige og hjælper vores kunder godt videre til behandling. Vi er ansvarlige, da det kræver et stort ansvar at varetage menneskers sundhedsbehov. Derfor går vi op i at vores kunder møder ansvarlige kollegaer.

Fagligt stærkt team og sundt kollegaskab

Vi er en virksomhed i rivende udvikling og derfor er vi også jævnligt på udkig efter fagligt stærke kolleager, der har lyst til at sikre sundhedsfagligt hjælp til vores kunder. 

Se vores ledige stillinger her

  • Serviceminded og kommunikativt stærk sygeplejerske til sundhedsteam med kontor i Skejby
    Er du klar til at udfordre dig selv og bruge dine sundhedsfaglige kompetencer i en forretning, hvor vi arbejder for at give kunderne den absolut bedste rådgivning og kundeoplevelse? Og har du lyst til...
  • Bliv fysioterapeut på en ny måde
    Kan du se dig selv som sundhedsfaglig rådgiver, hvor du hver dag skal hjælpe vores kunder videre til det helt rette behandlingsforløb? Er du glad for at tale i telefon og trives du med den rådgivende del...
  • Uopfordret ansøgning - Sundhedsfagligt personale
  • Uopfordret ansøgning