Job og karriere

Vi arbejder med menneskers sundhed og derfor er det vigtigt for os at sikre et stærkt behandlernetværk, som kan give vores kunder en god behandling. Vi respekterer vores kunder, og arbejder for at passe ordentligt på dem.

Vi er tilgængelige og hjælper vores kunder godt videre til behandling. Vi er ansvarlige, da det kræver et stort ansvar at varetage menneskers sundhedsbehov. Derfor går vi op i at vores kunder møder ansvarlige kollegaer.

Fagligt stærkt team og sundt kollegaskab

Vi er en virksomhed i rivende udvikling og derfor er vi også jævnligt på udkig efter fagligt stærke kolleager, der har lyst til at sikre sundhedsfagligt hjælp til vores kunder. 

Se vores ledige stillinger her

Studentermedhjælper til Financial Reporting & Compliance
Er du klar til at prøve kræfter med jura og interne kontroller i et forsikringsselskab i udvikling? Drømmer du om et studiejob, med spændende og alsidige opgaver inden for jura og interne kontroller, hvor der er mulighed for udvikling og ansvar? S...
Sundhedsfaglig koordinator til vores område for mental sundhed i PrimaCare
Brænder du for at hjælpe folk, når livet er svært? Er du god til at tale med mennesker og formår du at balancere den gode kundeoplevelse med den rette visitation og rådgivning? Trives du med at arbejde effektivt og selvstændigt, samtidig med at tv...
Uopfordret ansøgning - Sundhedsfagligt personale
Uopfordret ansøgning